Запитання від гравців Лазертаг - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Інформаційний форум » Питання організаторам » Запитання від гравців Лазертаг
Запитання від гравців Лазертаг
adviserДата: П`ятниця, 30.10.2009, 00:41 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Администраторы
Репутація: 0
Статус: Offline
Де, коли, як можна погоцати в Лазертаг ? cool

Удачі! Здоров’я! Достатку!!!

adviserДата: П`ятниця, 30.10.2009, 00:54 | Повідомлення # 2
Подполковник
Домовляємось індивідуально з клієнтом. smile
Прикріплення: 0945568.jpg(176Kb)

adviserДата: Субота, 20.02.2010, 23:55 | Повідомлення # 3
Подполковник
Хлопці питають, чому треба стільки вводити про себе даних, щоб поспілкуватись на форумі?
Хто бажає - то реєструйтесь, хто ні - то пишіть ім’я та задавайте питання.
Можете вказати свій Email і я вам відпишу приватно. Або пишіть мені на adviser007@mail.ru з поміткою в темі : "Запитання по Лазертаг!"
Прикріплення: 9035010.jpg(306Kb)

konovalДата: Неділя, 21.02.2010, 13:11 | Повідомлення # 4
Сержант
Група: Пользователи
Quote (adviser)
Хлопці питають, чому треба стільки вводити про себе даних, щоб поспілкуватись на форумі?
Це прихоть і умови Ucoz. З цим треба змиритись, що ж поробиш? Та якщо в кого небудь з вас є фахівці, щоб зарадити цьому - то буду дуже вдячний за допомогу.

Ви знаєте - дійсно напряжно вводити всі свої дані, поки зареєструєшся на форумі. Але дуже хочу з колегами постріляти. Я випадково взнав про Лазертаг в Червонограді - почув в маршрутці, як юзери між собою вихвалялися "хто кого в Лазертагу?"
А чому немає реклами в місті ніде? В Сокалі взагалі про це не чули. Скільки потрібно чоловік назбирати і де ви граєте взагалі, в яких місцях? Яку потрібно мати одежу? Чи можна грати з дітьми і жінками? cool

Завжди готовий позмагатись !!!

Повідомлення відредагував konoval - Неділя, 21.02.2010, 13:12

adviserДата: Неділя, 21.02.2010, 19:04 | Повідомлення # 5
Подполковник
Quote (konoval)
Ви знаєте - дійсно напряжно вводити всі свої дані, поки зареєструєшся на форумі. Але дуже хочу з колегами постріляти. Я випадково взнав про Лазертаг в Червонограді - почув в маршрутці, як юзери між собою вихвалялися "хто кого в Лазертагу?"
А чому немає реклами в місті ніде? В Сокалі взагалі про це не чули. Скільки потрібно чоловік назбирати і де ви граєте взагалі, в яких місцях? Яку потрібно мати одежу? Чи можна грати з дітьми і жінками?

Граєм в Лазертаг і сім’ями і між собою. Одяг спортивний - головне, щоб можна було рухатись та нормальне взуття не на каблуках. В разі дощу в організаторів є костюми балонові. Відносно кількості , то гравців щоб було від 4-х до 12-ти людей. smile

adviserДата: Неділя, 21.02.2010, 19:13 | Повідомлення # 6
Подполковник
В Сокалі в 2009 році були оголошення , та їх швидко повідривали

МішаДата: Неділя, 21.02.2010, 21:06 | Повідомлення # 7
Група: Гости

[quote=adviser]В Сокалі в 2009 році були оголошення , та їх швидко повідривали [/quote]
В Червонограді хоча би раз в пів року в центрі міста в парку організовують Лазертаг. А в Сокалі таких заходів не проводять чомусь. Тоді й сокальчани мали би більше інформації - де і як можна відпочити. Не завжди ж в кабаку зависати?

tayatlasДата: Неділя, 12.06.2011, 14:38 | Повідомлення # 8

Вопрос к организаторам

Есть предложение по объединению лазертаг-клубов Украины. Подробности - см. тут - http://lasertag.at.ua/forum/17-9-1

[@lxumuk]Дата: Вівторок, 06.03.2012, 21:22 | Повідомлення # 9
Рядовой
Група: Пользователи
можно ли заниматься сексом при беременности http://www.mamapapa.su/beremen....ti.html

ГостьДата: Четвер, 15.03.2012, 01:18 | Повідомлення # 10

це не спам!!!
до речі: зайти по цій ссилці
http://opros.tns-ua.com/UA/Forma-rejestraciji.html?reffer_email_=igor_93_09@mail.ru
Там зареєструйся і можеш брати участь у платних опитуваннях - гроші можна виводити на мобільний (ПРОВІРЕНО)

Форум » Інформаційний форум » Питання організаторам » Запитання від гравців Лазертаг
Сторінка 1 з 11
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки:

Друзі сайту
  • Рестораны Украины 050 371 06 62

• Ограждения разные стандартные
  • Форма входу
    E-mail:
    Пароль: