Хлопці питають, чому треба стільки вводити про себе даних, щоб поспілкуватись на форумі? Хто бажає - то реєструйтесь, хто ні - то пишіть ім’я та задавайте питання. Можете вказати свій Email і я вам відпишу приватно. Або пишіть мені на adviser007@mail.ru з поміткою в темі : "Запитання по Лазертаг!"
Хлопці питають, чому треба стільки вводити про себе даних, щоб поспілкуватись на форумі? Це прихоть і умови Ucoz. З цим треба змиритись, що ж поробиш? Та якщо в кого небудь з вас є фахівці, щоб зарадити цьому - то буду дуже вдячний за допомогу.
Ви знаєте - дійсно напряжно вводити всі свої дані, поки зареєструєшся на форумі. Але дуже хочу з колегами постріляти. Я випадково взнав про Лазертаг в Червонограді - почув в маршрутці, як юзери між собою вихвалялися "хто кого в Лазертагу?" А чому немає реклами в місті ніде? В Сокалі взагалі про це не чули. Скільки потрібно чоловік назбирати і де ви граєте взагалі, в яких місцях? Яку потрібно мати одежу? Чи можна грати з дітьми і жінками? Завжди готовий позмагатись !!!
Повідомлення відредагував konoval - Неділя, 21.02.2010, 13:12
Ви знаєте - дійсно напряжно вводити всі свої дані, поки зареєструєшся на форумі. Але дуже хочу з колегами постріляти. Я випадково взнав про Лазертаг в Червонограді - почув в маршрутці, як юзери між собою вихвалялися "хто кого в Лазертагу?" А чому немає реклами в місті ніде? В Сокалі взагалі про це не чули. Скільки потрібно чоловік назбирати і де ви граєте взагалі, в яких місцях? Яку потрібно мати одежу? Чи можна грати з дітьми і жінками?
Граєм в Лазертаг і сім’ями і між собою. Одяг спортивний - головне, щоб можна було рухатись та нормальне взуття не на каблуках. В разі дощу в організаторів є костюми балонові. Відносно кількості , то гравців щоб було від 4-х до 12-ти людей. Удачі! Здоров’я! Достатку!!!
Дата: Неділя, 21.02.2010, 21:06 | Повідомлення # 7
Група: Гости
[quote=adviser]В Сокалі в 2009 році були оголошення , та їх швидко повідривали [/quote] В Червонограді хоча би раз в пів року в центрі міста в парку організовують Лазертаг. А в Сокалі таких заходів не проводять чомусь. Тоді й сокальчани мали би більше інформації - де і як можна відпочити. Не завжди ж в кабаку зависати?
Дата: Четвер, 15.03.2012, 01:18 | Повідомлення # 10
Група: Гости
це не спам!!! до речі: зайти по цій ссилці http://opros.tns-ua.com/UA/Forma-rejestraciji.html?reffer_email_=igor_93_09@mail.ru Там зареєструйся і можеш брати участь у платних опитуваннях - гроші можна виводити на мобільний (ПРОВІРЕНО)